Virituell kärlek

Internetdejtandet är lite utav det fånigaste jag nånsin varit med om.  Och jag menar verkligen inte att tjejerna skulle vara värre än killarna, jag utgår från att jag varken är bättre eller sämre än någon annan. Och är det så, ja då är snubbarna lika löjliga dom.

Tjejerna, söker egentligen det klassiska. Lång, ambitiös med ett bra jobb. Klar med sig själv och vet vad han vill.
Som kvinna ska man flika in hur mycket man gillar att resa också, inte för att den egna ekonomin tillåter dessa 4 månaders jordenruntresor med fallskärmshoppning och safarin en gång i halvåret.
Nej nej, det är för att understryka hur spännande dom är av naturen, och framför allt för att om du inte kan se dig själv betala merparten av nästa semester så har du inget att hämta.
Dom är också oavhängligt trötta på players. Men dom kan inte släppa sin bimbolivsstil.
Vilken förövrigt benämns som "sex in the city lifestyle", och är precis lika 00:talet som det låter. Men det har inte gått upp för dom ännu.
När det gör det kommer det kännas pinsamt, och man kommer fjärma sig från det så hårt det nånsin går.
Ungefär som man gör med sin hemstad när man flyttat till Stockholm.

Killarna som bara vill ligga, dom är noggranna med att påpeka hur mycket dom tränar. Delvis för att få ragget ifråga att nappa etfersom hon sannolikt har überblonderat hår, Restylane läppar och är ytligare än vattenskräddare på skogstjärnar en sommarnatt. Men minst lika mycket för att kunna uppvisa nån slags tvättredskap i sitt fotoalbum. Varför? Av samma orsak som det finns SPAM. Alltid finns det nån dum jävel som går på skiten och köper.
Dom har heller inte allls några problem med att påta ner ett par rader om multisportandet, för att belysa sin höga testosteronnivå. Avslutar inte ogärna med nåt inlägg om att karriären, äta och dricka gott på BRA restauranger osv osv osv. för att framstå som nån med vardagliga vanor och medelinkomst finns inte på världskartan. Man har helt enkelt inte förlikat sig med att detdär jobbet på ASA transporter inte kommer mynna ut i en VD post innan man fyllt 35.
Dom är renodlade players och skulle aldrig slå sig till ro med en bimbo. Dom skulle å andra sidan heller aldrig slå sig till ro med nåt annat än en bimbo heller, för efter x antal års leverna med vissa vanor har verklighetsbilden förskjutits lite. Exempelvis kan det vara så att man på fullaste allvar tror att alla tjejers bröst står rakt upp som marängtoppar när dom ligger på rygg. Och att den snopna uttryckslösa blicken egenltligen signalerar fertilitet och tillgänglighet.
Det sistnämnda om tillgängliheten stämmer, men resten brukar oftast bero på egen vald förflyttning av personen ifrågas egna fettceller.
Snubben har ingen aning, men han vet att hon plutar gulligt. Och gör hon det, så ser hon ju ut som "mallen" och då kan jag visa mig ute med henne utan att skämmas för jag har ju hållit mig till normen.

Sen finns det förstås ett par ärketyper till.
Allt ifrån tjockisar som trånar efter nåt ouppnåbart, till renodlade freaks som knaprar lyckopiller och sitter framför datorn i förhoppning om att en gång bli räddad av någon som står ut med dem själva.

Lite här och var hittar man en fining, med bra värderingar.
Men dom är exakt som fjärilar, vackra att titta på men nästan omöjliga att fånga.

Så vad är sannolikheten att träffa nån där?
Större chans att jag blir kär ute på gatan känns det som.
Nån som har ett bra tips på bra gator?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0